Warehousing

Op haar locatie in Middelharnis heeft Troost Group de beschikking over 2500 m2 loods faciliteiten met totaal 15 loadingdocks waar de goederen overgeslagen kunnen worden. Daarnaast heeft Troost Group de mogelijkheid tot opslag in deze loods met een capaciteit van 3000 pallets, eventueel met racking.
Ook heeft Troost Group de mogelijkheid tot temperatuur gecontroleerde opslag voor zowel koellading als voor diepvrieslading. De loods is HACCP gecertificeerd waardoor voedsel – of voedsel gerelateerde producten opgeslagen mogen worden. Een klant kan het gehele traject, van collectie vanaf productieplaats – met crossdocking – en afvoer naar de haven met één telefoontje afgehandeld krijgen.

Uiteraard kan Troost Group ook goederen die in de Rotterdamse haven binnenkomen in containers overslaan en transport regelen indien gewenst.Zowel de locatie alsook de openingstijden van de loods zijn zeer aantrekkelijk en waarbij ook een directe koppeling naar het gedeelte transport binnen de groep mogelijk is.

Openingstijden

Maandag woensdag donderdag 7 uur tot 18  uur
Dinsdag vrijdag 7 uur tot 20 uur

Ruimere openingstijden op afspraak