Nieuws van de TROOSTGROUP

Your product, our miles
 

Your product, our miles

Als het gaat om transport en op- en overslag van goederen, nemen wij onze klanten alle zorgen uit handen, waardoor zij zich volledig kunnen focussen op hun core business Door ons goed te positioneren in de markt, de gekozen specialismes die wij aanbieden en doorblijvend te investeren in ons bedrijf hebben we een goede uitgangssituatie gecreëerd voor de toekomst. Daardoor zijn wij in staat om een logistieke totaaloplossing te bieden op het gebied van containervervoer, distributie, spoedkoerier-diensten, gecontroleerd vervoer, cross docking en expeditie. We blijven continue werken aan het verlenen van de hoogste kwaliteit, want alleen hierdoor hebben we, samen met onze gekozen specialismes, bestaansrecht. De voorsprong in het koel-, vers- en droge lading-transport wordt verkregen door te investeren in doorlopende verdere ontwikkeling van technologieën. Met grote trots presenteren wij deze maand onze vijf nieuwe S.KO COOL trailers. Voor elke vervoerssituatie bieden wij het juiste materieel en de juiste mensen. Zo blijft Troost Group een belangrijke speler binnen de dynamische vervoersmarkt. Wij staan garant om in elke situatie een logistieke oplossing op maat aan te bieden, Kostengunstig en efficiënt! Vandaar onze slogan: “Your product, our miles”

Peter Coomans,
Algemeen Manager

Vanaf heden is Peter Coomans Algemeen Manager van Troost Group. Helaas is Jan de Berg wegens gezondheidsredenen genoodzaakt om zijn werkzaamheden te verminderen zal daarom hoofdzakelijk een adviserende rol op zich nemen. Zijn enorme kennis en ervaring zullen een belangrijke bijdrage leveren aan het bedrijf. Er zijn de laatste maanden ook een aantal nieuwe collega’s bijgekomen. Met sommigen hebben jullie inmiddels al kennisgemaakt:

Maarten Verdaasdonk
*Planning Koeltransport
Herman Bredius
*Planning Containers
Belinda Kroos
*Customer Service –Warehouse
Esmé Pronk
*Operationele administratie
Linda Buurman
*Finance/Administratie

Troost Group heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan, daarom blijven we  investeren in onze werknemers en bieden wij cursussen en scholing aan  om de dienstverlening  op een hoog niveau te houden. Al met al zijn er genoeg positieve ontwikkelingen binnen ons bedrijf!

Troost heeft in September 3 nieuwe tandem-assige DAF trucks aangeschaft.ype XF 460 FTP met euro 6 motoren.
volvo75
Troost Group uit Middelharnis nam onlangs haar 75ste Volvo in gebruik,een Volvo FH 460 Globetrotter trekker. meer info

Nieuwe bedrijfsfilm
film

 

Troost schaft 2 nieuwe koeltrailers aan.
Deze nieuwe koelers voldoen aan alle richtlijnen die gelden binnen het internationale transportverkeer en zijn uitgerust met track&tracing en anti-diefstal slot. De trailers zijn uitgerust met het systeem Dual Temps, waarbij het mogelijk is om producten van 2 of 3 verschillende temperaturen te combineren.
koelklein (2)

Troostgroup figureert in landelijke campagne van TVM verzekeringen

Sinds 2013 is het wagenpark van de Troost Group via Hans Meijer Advies verzekerd bij TVM Verzekeringen, de grootste vrachtautoverzekeraar in Nederland.  Troost Group is hiermee een grote klant voor TVM Transport. Toen TVM Verzekeringen en Hans Meijer vroegen of wij een foto beschikbaar wilden stellen voor een landelijke reclamecampagne in de vakbladen op transport- en verzekeringsgebied kozen wij voor  één van de prachtige trekker/oplegger-combinaties van ons bedrijf.
Hiermee is een mooie compilatie gemaakt, die uitstraalt dat er symbolisch een brug gebouwd wordt in samenwerking met klant, verzekeringstussenpersoon en verzekeringsmaatschappij.

Troost ook actief bij de Cruise Terminal

De Cruise Terminal Rotterdam deed dienst als aankomst- en vertrekhal van de Holland-Amerika Lijn en is industrieel erfgoed. De Cruise Terminal Rotterdam wordt nog steeds gebruikt door grote passagiersschepen als deze Rotterdam bezoeken. De Norwegian Epic is een modern cruiseschip en biedt plaats aan 4200 gasten en 1708 bemannings leden.

Technische gegevens

Bruto Tonnage: 153000 BRT
Lengte: 329.5 meter
Breedte: 40.0 meter
Diepgang: 8.5 meter
Kruissnelheid: 22 knopen